Filiala Cahul a CCI – seminar de instruire Sistemul Electronic de Achiziţii Publice SIA „RSAP” – MTender, nivel avansat.

20190522_100654

La deschiderea seminarului de astazi, 22 mai 2019, dna Pereverzev Olga directorul interimar a Filialei Cahul a CCI a menţionat importanţa implementării sistemului electronic de achizitii publice prin platforma M-TENDER, care are mai multe laturi pozitive. Acest sistem creează o concurență sănătoasă între agenţii economici participanţi la tendere şi licitaţii, face mai transparent toate etapele şi procedurile unei achiziţii, cît şi reduce cheltuielile de timp și resurse.

La eveniment au participat 23 de reprezentanți din instituțiile publice, care au avut posibilitatea de a-și consolida cunoștințele prin aplicarea practică on-line.

În cadrul sesiunii de intrebări-răspunsuri moderatorii seminarului Serghei Merjan şi Diana Enachi, experţi consultanţi achiziţii BERD, au oferit răspunsuri competente la nivel înalt.

Scopul Filialei Cahul a CCI la petrecerea acestui eveniment a fost ca participanţii la instruire să aibă o creştere profesională și rezultate productive în domeniul achizițiilor, iar experţii consultanţi BERD să prezinte şi se ofere asistenta informationala necesară.

Distribuie acest articol: