Necesitatea fortificării eforturilor

16Subiecte-cheie incluse pe ordinea de zi au fost activităţile desfăşurate în comun cu Proiectul GIZ, dificultăţile întîmpinate şi identificarea soluţiilor dar şi stabilirea unor noi colaborări.

Reprezentanţii Proiectului au evidenţiat rezultatele pozitive care au fost obţinute în procesul colaborării şi au venit cu unele idei şi modalităţi de colaborare.

Scopul întrevederii este de a contribui la acordarea suportului complimentar sectorului privat a menţionat Simion Platon, directorul filialei Cahul a CCI. ,,Vor fi analizate şi promovate mai multe iniţiative privind consolidarea capacităţilor în domeniul elaborării unei liste commune de priorităţi în dezvoltarea antreprenoriatului pentru a fortifica efortul comunităţii de afaceri din raioanele Cantemir, Cahul, Taraclia. În acest context ALB va contribui la dezvoltarea sectorului privat, înbunătăţirea dialogului cu APL, dezvoltarea de politici publici şi activităţi de advocacy”.

Membrii Misiunii Proiectului: Jacqueline Jaspert, Annette Kougbe (GIZ, GERMANIA); Mihael Gross, Marin Cernia, Veaceslav Sutchevici (GIZ, MOLDOVA) au reiterat dorinţa de a colabora pe viitor.

Distribuie acest articol: