Şi la Cahul s-a desfăşurat seminarul de instruire: DCFA INFO BUSINESS: ÎNTREABĂ EXPERTUL

20190226_102929

La data de 26 februarie 2019 în incinta Incubatorului de Afaceri Cahul s-a desfăşurat evenimentul mult aşteptat, seminarul „Cerinţe sanitare şi fitosanitare şi aplicarea lor în Republica Moldova”.

Acest seminar a fost organizat de Filiala Cahul a Camerei de Comerţ şi Industrie în cadrul proiectului UE “Vizibilitate şi Comunicare pentru AA/DCFTA”.

Peste 30 de agenţi economici din raioanele Cahul, Cantemir şi Taraclia au aflat ultimele noutăţi, modificări în legislaţie chiar din prima sursă de la experţii profesionişti din diferite domenii.

Scopul acestui eveniment a fost atins la cel mai înalt nivel şi participanţii au rămas mulţumiţi de informarea, consultarea şi încurajarea din partea experţilor în domeniul normelor sanitare ale UE, strategiilor de acces pe piaţa UE, despre procedurile vamale şi reguli de origine.

În cadrul sesiunii au fost prezenţi şi reprezentaţi ale Agenţiilor de rigoare, care la fel s-au împărtăşit cu cunoştinţele practice şi utile, cu avantajele şi beneficiile acestui proiect.

La sesiunea de întrebări şi răspunsuri toţi participanţii au fost activi şi dornici de a mai continua astfel de întruniri.

Transmitem cu drag estafeta Filialei Soroca a CCI, care va desfăşura acest eveniment pe 28.02.2019.

Distribuie acest articol: