Mini-expoziția meșterilor populari ”Fabricat la Cahul”

IMG_5562

Joi, 07 noiembrie 2019, în premieră Filiala Cahul a CCI în colaborare cu Asociația meșterilor populari din Cahul, Asociația invalizilor din r-ul Cahul și Centrul de Dezvoltare Regională Socio-Economică a organizat mini-expoziția meșterilor populari ”Fabricat la Cahul”, la care au participat circa 25 de persoane cu cele mai deosebite lucrări confecționate. Scopul evenimentului a fost evidențierea potențialului producătorilor autohtoni din diferite domenii, viitorii antreprenori, care vor contribui la dezvoltarea socio-economică a localității.

La eveniment au fost prezenți reprezentanții administrației publice locale, care au încurajat participanții să-și dezvolte hobbi-ul în afaceri profitabile.

”Am planificat o mini-expoziție, dar de facto am obținut o participare mai activă, prin care se demonstrează interesul față de astfel de activități”, a subliniat directorul filialei dna Pereverzev Olga.

Pentru a spori profitul și prestigiul celor participanți, cu ajutorul filialei Cahul a CCI va fi pregătit un portofoliu cu lucrările expuse la expoziție, pentru a promova valorile tradiționale la nivel national și international cu stabilirea ulterioară a partenerilor și cumpărătorilor pasionați de meșteșugul popular.

Pe parcursul evenimentului vizitatorii au avut posibilitatea de a face cunoștință cu lucrările confecționate și a participa la un master-clas de confecționare a bijuteriilor din biser.

La finele evenimentului participanţii au fost menționați cu o diploma de participare, toți cei prezenți au primit o satisfacție plăcută de la eveniment.

Mini-expoziția meșterilor populari ”Fabricat la Cahul” este prima rîndunică din ciclul expozițiilor tematice planificate la nivel regional cu ideia de extindere la nivel național.

Distribuie acest articol: