Start Up-ul Regional Aduce Siguranţa Afacerii…

La evenimIMG_E2181entul  de lansare a afacerii care a avut loc    la 25 Septembrie 2017, au participat:  Administratorul  ZEL ,,Taraclia’’ potenţiali investitori . Oaspeţii sau simţit în centrul atenţiei fiind ghidaţi şi informaţi de colaboratorii Instituţiei Camerale din Cahul. Organizarea unui atare eveniment implică o logistică bogată care a fost asigurată de Filială. Comunicarea prin evenimentul dat a facut posibil sa fie deschisă o fabrică pe teritoriul ZEL ,,Taraclia’’.

Filiala Cahul  a lansat programul Start Up Regional care prevede susţinerea logistică a antreprenorilor în lansarea afacerilor . Acest program de sprijin a businessului are ca scop susţinerea acelor tineri care doresc sa plece din ţară şi cărora le oferă opţiunea şi sprijinul de a începe o afacere în Zona de Sud. Vrem ca tinerii sa se implice, să-şi facă firme , să dezvolte afaceri.
Printr-o susţinere activă Filiala va contribui la creşterea participarii şi menţinerii pe piaţa muncii a forţei de muncă prin promovare competenţelor antreprenoriale şi punerii  în practică a noilor idei de afacere.

Distribuie acest articol: