Raport la un an şi strategii de implicare pentru 2018

                                                  Raport la un an şi strategii de implicare pentru 2018

În a doua ju12mătate a zilei  de 27 decembrie 2017 a avut loc o reuniune informală cu Membrii CCI din raioanele Cantemir, Cahul, Taraclia, partenerii de colaborare şi reprezentanţii APL.

La întilnirea întitulată ,,Sistemului Cameral într-un an‘‘ care a avut ca scop prezentarea rezultatelor Camerei în anul 2017 au fost aşteptate 35 persoane. La eveniment au participat Vicepreşedintele Camerei dl. M. Bîlba; V. Căşuneanu, vicepreşedinte raionului Cahul.

Ordinea de zi a întilnirii a fost una consistentă, discutîdu-se despre proectele aflate în desfăşurare cum ar fi sistemul dual de pregătire profesională. De asemenea sa vorbit cu lux de amănunte despre proiectele în care este implicată CCI pe care instituţia le susţine, dar şi despre evenimentele organizate de Cameră, despre utilizarea noilor tehnologii şi metode de comunicare, beneficiile Acordului de Liber Schimb Aprofundat şi Comprehensiv RM-UE (DCFTA), Agenda Locală de Business.

,, Noi am organizat aciastă întrevedere informală pentru Membrii CCI şi pentru alte entităţi  pentru a prezenta eforturile depuse de Cameră în general , dar şi de Filiala Cahul în special în rezolvarea problemelor operatorilor economici‘‘ a menţionat directorul filialei dl. S. Platon .

A avut loc o discuţie deschisă despre toate provocările pentru mediul de afaceri într-o atmosferă destinsă.

Întrevederea s-a încheiat cu semnarea unui Acord de colaborare  bilaterală între filiala Cahul a CCI şi Încubatorul de Afaceri Cahul urmată de un bufet suedez la care participanţii au putut să se cunoască mai bine, dar şi să pună bazele unor noi colaborări.

 

Distribuie acest articol: